DIGI TV Valencia

Digi Tv Valencia

DIGI TV Valencia – Abonament contract reparatii si vanzari instalari antene receptoare Digi tv, aparate Digi Tv, Focus Sat, Telekom Dolce Tv in Valencia. Televiziune Romana prin satelit, serviciu tehnic si reparatii, inlocuiri receptoare defecte, plati de abonamente, reincarcari Focus.

Digi Tv Spania Madrid

Televiziune Romaneasca in Valencia

Pentru a putea receptiona canale de televiziune Romaneasca prin satelit in VALENCIA, este necesar un echipament ce se compune dintr-o antena parabolica si un receptor satelit cu contract la una din platformele de televiziune Romaneasca. Aceste televiziuni prin satelit sunt:

Antene – Aparate Focus Sat

Televiziune FOCUS SAT – Aceasta televiziune ofera aproximativ 120 de canale in format HD si SD. Se foloseste antena parabolica de minim 60 cm, orientata pe satelitul Intelsat 10-02, Thor 5/6 (functioneaza pe acelasi satelit cu Digi Tv).

La Focus Sat se poate achizitiona decodor satelit sau, pentru cine dispune de televizor cu intrare de satelit, Modul CI+ ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului.

Focus Sat Tv pemite achizitionarea a doua Module CI+ sau receptoare Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul porneste de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita din Romania sau din Spania, online sau transfer bancar.

  • Focus Sat
  • Aparate focus sat
  • Modul ci+ focus sat

Receptoare si Antene Digi Tv

DIGI TV in Valencia– Televiziune cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD. Se utilizeaza antena parabolica cu diametrul intre 60 si 90 de cm. orientata pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7.

Se pot adauga pana la 3 receptoare DIGI TV pe acelasi contract. Pretul unui abonament Digi TV porneste de la 6 € lunar (pachet baza) in functie de pachetul cu grila de canale aleasa. Abonamentul poate fi platit direct in Romania de catre o ruda sau prieten, online sau transfer bancar.

  • Receptoare Digi Tv Spania Madrid
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

Televiziune Telekom Tv

Telekom Tv (Dolce Tv) – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format SD si HD. Este necesara antena parabolica cu diametrul intre 60 – 80 de cm. orientata pe satelitul Hellas Sat 3.

Se pot achizitiona maxim 4 aparate Telekom pe acelasi contract si se plateste un singur abonament. Pretul abonamentului la Telekom porneste de la 8€ lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa si se poate achita atat din Romania cat si din Spania, online sau prin transfer bancar.

  • Receptoare Telekom Tv Spania
  • Focus Sat

Antene Telecomenzi Accesorii

Vanzari si reparatii antene, receptoare, alimentatoare, telecomenzi, Lnb-uri si orice alte accesorii pentru televiziune Romaneasca prin satelit in Valencia si imprejurimi. Facem reincarcari Focus sat si plati de abonamente. Livram oriunde v-ati afla cu plata la primirea coletului.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis sau puteti accesa pagina principala dand click pe link-ul de mai jos.

Un comentario sobre "DIGI TV Valencia"

  1. Bună seara ,am o problema cu smartcardul sau receptorul digi ,deodată a apărut ca smartcardul este introdus greșit, am vb cu cei de la digi din ro și ceea ce mi-au spus sa fac am făcut dar tot nu merge și pare ca problema este la receptor ,întrebarea este dacă în provincia Valencia este cineva care poate repara receptorul ,miltumesc

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s