DIGI TV Alcala de Henares

Digi Tv Alcala de Henares

DIGI TV Alcala de Henares – Abonament contract Digi Tv, receptoare aparate Digi Tv HD, instalari antene digi tv in Alcala de Henares si oriunde in Madrid. Reparatii montaj reglaj instalari antene parabolice pe orice satelit, magazin sediu serviciu tehnic de reparatii si vanzari antene, plati de abonamente.

Antene Digi Tv Alcala de Henares

Instalari antene Digi Tv Alcala de Henares

Oferim servicii profesionale si economice de reparatii, vanzari si instalari antene parabolice Digi Tv, Focus sat, Telekom Dolce Tv, pentru comunitatea Romaneasca din Alcala de Henares si orice alta zona din comunidad de Madrid.

Dispunem de antene parabolice de orice dimensiuni, receptoare (aparate) cu contract, piese si orice alte accesorii, telecomenzi originale, alimentatoare pentru toate televiziunile prin satelit Romanesti.

Serviciu tehnic de reparatii aparate Digi Tv, Focus, Dolce, inlocuiri receptoare defecte, adaugari aditionale de receptoare pe contractul abonatului, plata abonament si reincarcari cartele Focus Sat.

Instalari complete cu echipamentul nostru sau al clientului la cele mai bune preturi.

Antene aparate Digi Tv

  • Receptoare Digi Tv Spania Madrid
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

DIGI TV SATELIT – Televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD. Pentru Digi Tv avem nevoie de antena parabolica cu diametrul intre 60 si 90 de cm. orientata pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7.

Digi Tv permite adaugarea a 3 receptoare pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul unui abonament Digi TV porneste de la 6 € lunar (pachet baza) in functie de pachetul cu grila de canale aleasa.

Abonamentul poate fi platit direct in Romania de catre o ruda sau prieten, online sau transfer bancar.

Antene Aparate Focus Sat

  • Focus Sat
  • Aparate focus sat
  • Modul ci+ focus sat

FOCUS SAT – Televiziune prin satelit cu peste 120 de canale Romanesti in format HD si SD. Se foloseste antena parabolica de minim 60 cm, orientata pe satelitul Intelsat 10-02, Thor 5/6 (functioneaza pe acelasi satelit cu Digi Tv).

Compania de televiziune Focus Sat pune la dispozitia abonatilor receptoare satelit HD, sau pentru cine dispune de televizor cu intrare de satelit, Modul CI+ ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului fara a mai fi nevoie de receptor.

Aceiasi telecomanda a televizorului va fi folosita si pentru schimbarea canalelor de satelit.

Se pot lua doua Module CI+ sau receptoare Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul porneste de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita din Romania sau din Spania, online sau transfer bancar.

Antene Receptoare Telekom Tv

  • Receptoare Telekom Tv Spania
  • Receptoare Telekom Dolce Tv Spania

Telekom Tv (Dolce Tv) – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format SD si HD. Este necesara antena parabolica cu diametrul intre 60 – 80 de cm. orientata pe satelitul Hellas Sat 3.

Compania ofera posibilitatea de a achizitiona maxim 4 receptoare pe acelasi contract, platind un singur abonament lunar.

Pretul abonamentului la Telekom porneste de la 8€ lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa si se poate achita atat din Romania cat si din Spania, online sau prin transfer bancar.

Instalari Vanzari Reparatii

Pentru mai multe informatii despre vanzari, reparatii, instalari antene, (receptoare) aparate Digi Tv Alcala de Henares, Focus Sat Alcala de Henares, Telekom sau orice alte detalii ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina principala.

Un comentario sobre "DIGI TV Alcala de Henares"

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s