DIGI TV Barcelona

Digi Tv Barcelona

DIGI TV BARCELONA – Contract reparatii vanzari instalari antene, receptoare Digi tv, aparate Digi Tv cu abonament, Telekom, Focus Sat in Barcelona. Televiziune Romaneasca, serviciu tehnic, inlocuiri aparate defecte, reincarcari Focus, plata abonament, telecomenzi originale, preturi economice.

Digi Tv Spania Madrid

Televiziune Romaneasca in Barcelona

Pentru a putea avea televiziune Romaneasca prin satelit in Barcelona, este necesara achizitionarea unui echipament ce se compune dintr-o antena parabolica si un decodor satelit cu contract la una din platformele de televiziune Romaneasca prin satelit. Aceste televiziuni la care ne putem abona sunt urmatoarele:

Antene si Receptoare Digi Tv in Barcelona

DIGI TV in Barcelona – Televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD. Pentru Digi Tv avem nevoie de antena parabolica cu diametrul intre 60 si 90 de cm. orientata pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7.

Optional, se pot adauga pana la 3 receptoare DIGI TV pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul unui abonament Digi TV porneste de la 6 € lunar (pachet baza) in functie de pachetul cu grila de canale aleasa. Abonamentul poate fi platit direct in Romania de catre o ruda sau prieten, online sau transfer bancar.

  • antene digi tv
  • receptoare digi tv

Antene si aparate Telekom Dolce Tv

Telekom Tv (Dolce Tv) – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format SD si HD. Este necesara antena parabolica cu diametrul intre 60 – 80 de cm. orientata pe satelitul Hellas Sat 3.

Optional, se pot achizitiona maxim 4 receptoare pe acelasi contract, platind un singur abonament lunar. Pretul abonamentului la Telekom porneste de la 8€ lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa si se poate achita atat din Romania cat si din Spania, online sau prin transfer bancar.

  • Receptoare Telekom Tv Spania
  • Receptoare Telekom Dolce Tv Spania

Antene si receptoare Focus Sat

FOCUS SAT – Platforma de Televiziune prin satelit ce ofera aproximativ 120 de canale Romanesti in format HD si SD. Se foloseste antena parabolica de minim 60 cm, orientata pe satelitul Intelsat 10-02, Thor 5/6 (functioneaza pe acelasi satelit cu Digi Tv).

Compania de televiziune Focus Sat pune la dispozitia abonatilor receptoare satelit HD, sau pentru cine dispune de televizor cu intrare de satelit, Modul CI+ ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului fara a mai fi nevoie de receptor.

Se pot lua doua Module CI+ sau receptoare Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul porneste de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita din Romania sau din Spania, online sau transfer bancar.

  • Focus Sat
  • Aparate focus sat
  • Modul ci+ focus sat

Antene Receptoare Telecomenzi

Serviciu tehnic, vanzari si reparatii antene, receptoare, alimentatoare, telecomenzi, Lnb-uri si orice alte accesorii pentru televiziune Romaneasca prin satelit la Dolce, Focus Sat, Digi Tv in BARCELONA si imprejurimi. Facem reincarcari Focus sat si plati de abonamente. Livram oriunde v-ati afla cu plata la primirea coletului.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis sau puteti accesa pagina principala dand click pe link-ul de mai jos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s