Orange Tv Romania in Spania

Televiziune Romaneasca Orange Tv prin Satelit in Spania

Orange TV Romania in Spania – Televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 120 de canale si programe Romanesti. Abonament, contract, reparatii, vanzari si instalari antene Orange TV, aparate receptoare Orange TV in Spania.

Orange Tv Romania Satelit in Spania

Abonamente de televiziune Romaneasca prin satelit la Orange TV. Cea mai variata grila de canale cu peste 120 de programe Romanesti dintre care peste 55 in caliate HD.

Ai canale de interes general, stiri, filme, documentare, muzica, lifestyle, desene animate si sport cu cele mai importante competitii sportive pentru a te simti mai aproape de tara ta.

Receptoare Satelit Orange Tv

Aparate Orange TV HD – Aboneaza-te acum si beneficiezi de cel mai nou model de receptor Orange TV marca Kaon, cu rezolutie Full HD, alimentare la 12v si doua iesiri audio-video.

Pana la 4 receptoare Orange pe acelasi contract platind un singur abonament lunar (la contract nou).

Semnal maxim chiar si cu antena de mici dimensiuni (60cm.). Antena parabolica trebuie orientata pe satelitul Hellas Sat.

Ai garantie la echipamente pe toata perioada contractuala.

Instalari Antene Orange Tv in Madrid

Oferim servicii profesionale de instalari antene Orange TV cu echipamentul nostru sau al clientului in toata comunitatea de MADRID si imprejurimi.

Preturi economice si garantie la instalari.

Reparatii si vanzari antene receptoare Orange, telecomenzi, surse de alimentare, cablu antena, lnb cu una sau mai multe iesiri. Livrari in toata Spania.

Lista de canale si Abonamente Tv

Ia-ti abonamentul si extraoptiunea care ti se potriveste si bucura-te impreuna cu familia de programele si emisiunile tale favorite. Orange Tv aduce Romania in casa ta.

Tv esential

75 de canale
din care 36 canale HD

Tv premium

107 canale
din care 52 canale HD

Televiziune Romaneasca prin Satelit in Spania

Contracte si echipamente de televiziune Romaneasca prin satelit, servicii profesionale de reparatii si instalari antene parabolice pentru toate platformele de televiziune prin satelit. Pentru a vedea si alte servicii click pe pagina principala.