DIGI TV Albacete

Digi Tv Albacete

DIGI TV ALBACETE – Contract abonament reparatii vanzari instalari antene receptoare aparate Digi Tv, Focus Sat, Telekom Dolce Tv in Albacete si imprejurimi. Televiziune Romaneasca prin satelit, reparatii, serviciu tehnic, inlocuiri de aparate defecte, plati de abonamente.

Digi Tv Spania Madrid

Televiziune Romaneasca in Albacete

Pentru a putea receptiona canale de televiziune Romaneasca prin satelit in Albacete, este necesar un echipament ce se compune dintr-o antena parabolica si un receptor satelit cu contract la una din platformele de televiziune prin satelit Romanesti. Acestea sunt urmatoarele:

Antene – Aparate Digi Tv

DIGI TV in Albacete- Televiziune cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD. Se utilizeaza antena parabolica cu diametrul intre 60 si 90 de cm. orientata pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7.

Se pot adauga pana la 3 receptoare, aparate DIGI TV pe acelasi contract. Pretul unui abonament Digi TV porneste de la 6 € lunar (pachet baza) in functie de pachetul cu grila de canale aleasa. Abonamentul poate fi platit direct in Romania de catre o ruda sau prieten, online sau transfer bancar.

  • Receptoare Digi Tv Spania Madrid
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

Antene si receptoare Focus Sat

FOCUS SAT – Ofera peste 120 de canale in format HD si SD. Se foloseste antena parabolica de minim 60 cm, orientata pe satelitul Thor 5/6/7 – Intelsat 10-02 (functioneaza pe acelasi satelit cu Digi Tv).

La Focus Sat se poate achizitiona receptor satelit sau, pentru cine dispune de televizor cu intrare de satelit, Modul CI+ care se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului.

Se pot adauga pana la doua Module CI+ sau receptoare Focus Sat pe acelasi nume si se plateste un singur abonament. Pretul porneste de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita din Romania sau din Spania, online, transfer bancar.

  • Focus Sat
  • Aparate focus sat
  • Modul ci+ focus sat

Telekom Tv – Dolce Tv

Televiziune Telekom (Dolce Tv) – Televiziune Romaneasca cu peste 100 de canale Romanesti in format SD si HD. Este necesara antena parabolica cu diametrul intre 60 – 80 de cm. orientata pe satelitul Hellas Sat 3.

Se pot achizitiona maxim 4 decodoare Telekom pe acelasi contract. Pretul unui abonament la Telekom Tv porneste de la 8€ lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa si se poate achita atat din Romania cat si din Spania online prin internet sau transfer bancar.

  • Receptoare Telekom Tv Spania
  • Receptoare Telekom Dolce Tv Spania

Vanzari Antene si Accesorii

Vanzari si reparatii antene, aparate, telecomenzi, alimentatoare, Lnb-uri si orice alte accesorii pentru televiziune Romaneasca prin satelit in Albacete si imprejurimi. Facem reincarcari Focus sat si plati de abonamente. Livram oriunde v-ati afla cu plata la primirea coletului.

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta telefonic fara nici un compromis sau puteti accesa pagina pagina principala dand click pe link-ul de mai jos.

2 comentarios sobre “DIGI TV Albacete

  1. Aș dori un contract digitv satelit, locuiesc în Pozo del Camino (Huelva), mai bine zis în câmp, cum as putea obține un contract. Mulțumesc.

  2. Buna locuiesc in Villarrobledo castilla la mancha si vreau sa inchei un contract digi tv pe numele personal cu plata directa din spania e posibil si as dori o adreasa pentru biroul din Albacete daca exista sa ma deplasez personal pentru a obtine mai multe informatii. Multumesc

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s