DIGI TV Coslada

Digi Tv Coslada

DIGI TV COSLADA – Contract abonament Digi Tv, aparate receptoare Digi Tv HD, instalari antene digi tv in Coslada si oriunde in Madrid. Montaj reglaj reparatii si instalari antene parabolice pe orice satelit, sediu magazin serviciu tehnic de reparatii si vanzari antene, plata abonament.

Antene Digi Tv Coslada

Instalari antene Digi Tv Coslada

Servicii profesionale la preturi economice de reparatii, vanzari si instalari antene parabolice Digi Tv, Focus sat, Telekom Dolce Tv, pentru comunitatea Romaneasca din COSLADA si orice alta zona din comunidad de Madrid.

Dispunem de orice tip de antene parabolice si orice dimensiuni, (receptoare) aparate cu contract, accesorii si orice alte piese necesare, telecomenzi originale, alimentatoare pentru toate televiziunile prin satelit Romanesti, Lnb-uri cu 1, 2 sau 4 iesiri, cablu etc.

Serviciu tehnic de reparatii aparate Digi Tv, Focus, Dolce, inlocuiri receptoare defecte, adaugari aditionale de receptoare pe contractul abonatului, plata abonament si reincarcari cartele Focus Sat.

Antene Aparate Focus Sat

  • Focus Sat
  • Aparate focus sat
  • Modul ci+ focus sat

FOCUS SAT – Televiziune prin satelit cu peste 120 de canale Romanesti in format HD si SD. Se foloseste antena parabolica de minim 60 cm, orientata pe satelitul Intelsat 10-02, Thor 5/6 (functioneaza pe acelasi satelit cu Digi Tv).

Compania de televiziune Focus Sat pune la dispozitia abonatilor receptoare satelit HD, sau pentru cine dispune de televizor cu intrare de satelit, Modul CI+ ce se introduce direct in slotul din partea dorsala a televizorului fara a mai fi nevoie de receptor satelit.

Telecomanda televizorului va fi folosita si pentru schimbarea canalelor de satelit.

Se pot lua doua Module CI+ sau receptoare Focus Sat pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul porneste de la 7,5€ in functie de pachetul de programe ales si se poate achita din Romania sau din Spania, online sau transfer bancar.

Antene Receptoare Digi Tv

  • Receptoare Digi Tv Spania Madrid
  • Aparate Digi Tv Spania Madrid

DIGI TV SATELIT – Televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format HD si SD. Pentru Digi Tv avem nevoie de antena parabolica cu diametrul intre 60 si 90 de cm. orientata pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7.

Digi Tv permite adaugarea a 3 receptoare pe acelasi contract platind un singur abonament. Pretul unui abonament Digi TV porneste de la 6 € lunar (pachet baza) in functie de pachetul cu grila de canale aleasa.

Abonamentele pot fi achitate direct in Romania de catre o ruda sau prieten, online sau transfer bancar oriunde v-ati afla.

Antene Receptoare Telekom Tv

  • Receptoare Telekom Tv Spania
  • Receptoare Telekom Dolce Tv Spania

Telekom Tv (Dolce Tv) – Platforma de televiziune Romaneasca prin satelit cu peste 100 de canale Romanesti in format SD si HD. Este necesara antena parabolica cu diametrul intre 60 – 80 de cm. orientata pe satelitul Hellas Sat 3.

Compania ofera posibilitatea de a achizitiona maxim 4 receptoare pe acelasi contract, platind un singur abonament lunar.

Pretul abonamentului la Telekom porneste de la 8€ lunar in functie de pachetul cu grila de canale aleasa si se poate achita atat din Romania cat si din Spania, online sau prin transfer bancar.

Reparatii Vanzari Instalari

Pentru mai multe informatii despre vanzari, reparatii, instalari antene, (receptoare) aparate Digi Tv Coslada, Focus Sat Coslada, Telekom sau orice alte detalii ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis.

Mai multe detalii puteti gasiti si pe pagina principala.

Un comentario sobre "DIGI TV Coslada"

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s