Telekom Tv – Dolce Tv Spania

DOLCE TVTELEKOM TV Spania Madrid SATELIT – Vanzari antene aparate receptoare Telekom Dolce Tv Satelit in Spania, contract abonament reparatii si instalari antene parabolice Telekom TvDolce Tv Satelit. Sediu reprezentanta magazin Telefon de contact Dolce Tv – Telekom Tv in Spania

dolce tv spania

Vindem receptoare satelit HD la TELEKOM TV fosta televiziune DOLCE TV la cele mai bune preturi. Facem contracte noi sau inlocuiri si adaugari de receptoare la contract oriunde in Spania. La contract nou abonamentul lunar porneste de la 8€ in functie de pachetul de programe dorit si poate fi achitat la alegere direct din Spania sau Romania. Se pot cumpara maxim 4 receptoare Telekom Tv pe acelasi contract si se plateste un singur abonament.

Oferim si servicii profesionale de reparatii, reglaj si instalari antene parabolice cu antena clientului sau a noastra. Avem antene parabolice, Lnb-uri, telecomenzi, alimentatoare si orice alte accesorii necesare.

Pentru relatii suplimentare accesati pagina web principala CLICK AICI

14 comentarios sobre “Telekom Tv – Dolce Tv Spania

 1. Buna ziua. As dori sa fac un abonament si sa cumpar un decodor hd cat mai urgent posibil. Puteti sa imi spuneti adresa sediului din colmenar Viejo si programul?
  Multumesc!
  Petronela, soto del real

 2. Am contract dolce de vreo 4 ani cu aparat cumparat din Romania. Am nevoie doar de un receptor hd pentru acelasi abonament. Se poate? La ce pret?

 3. Salut sunt din Vall duixo (Castellon) si as vrea DIGI TV sau DOLCE, si vrea sa am si eu, dar nu am nici antena nici receptor HD, cat ma-r costa cu tot cu instalatie, aproximativ. mersi

 4. Am contract de 5 ani CU dolce.Mi s-a stricat decodorul.Imi puteti da un aparato nou?Se poate sau trebuie sa fac un alt contract?

 5. Buna ziua.as dori un nr de contact pt a cumpara un decodor dolce tv.am sunat la nr de pe internet dar nu raspunde nimeni.multumesc

 6. Buna ziua Vreau sa stiu daca se poate monta antena de satelit pentru progr. romanesti. Eu locuiesc pe str. Av De Castilla 18 E. Et.1, Guadalajara Spania dar balconul este de partea cealalta pe str. Dr. Layna Serrano. Am cateva blocuri peste drum la vre-o 50 – 60m.
  Va multumesc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s