DOLCE TVTELEKOM TV Spania Madrid SATELIT – Vanzari antene aparate receptoare Telekom Dolce Tv Satelit in Spania, contract abonament reparatii si instalari antene parabolice Telekom TvDolce Tv Satelit. Sediu reprezentanta magazin Telefon de contact Dolce Tv – Telekom Tv in Spania 642.851.033

dolce tv spania

Vindem receptoare satelit HD la TELEKOM TV fosta televiziune DOLCE TV la cele mai bune preturi. Facem contracte noi sau inlocuiri si adaugari de receptoare la contract oriunde in Spania. La contract nou abonamentul lunar porneste de la 8€ in functie de pachetul de programe dorit si poate fi achitat la alegere direct din Spania sau Romania. Se pot cumpara maxim 4 receptoare Telekom Tv pe acelasi contract si se plateste un singur abonament.

Oferim si servicii profesionale de reparatii, reglaj si instalari antene parabolice cu antena clientului sau a noastra. Avem antene parabolice, Lnb-uri, telecomenzi, alimentatoare si orice alte accesorii necesare.

Pentru relatii suplimentare accesati pagina web principala CLICK AICI

Telefon de contact Telekom Tv – Dolce Tv Spania  642.851.033

14 comentarios en “Telekom Tv – Dolce Tv Spania

 1. Buna ziua. As dori sa fac un abonament si sa cumpar un decodor hd cat mai urgent posibil. Puteti sa imi spuneti adresa sediului din colmenar Viejo si programul?
  Multumesc!
  Petronela, soto del real

  Me gusta

 2. Salut sunt din Vall duixo (Castellon) si as vrea DIGI TV sau DOLCE, si vrea sa am si eu, dar nu am nici antena nici receptor HD, cat ma-r costa cu tot cu instalatie, aproximativ. mersi

  Me gusta

 3. Buna ziua Vreau sa stiu daca se poate monta antena de satelit pentru progr. romanesti. Eu locuiesc pe str. Av De Castilla 18 E. Et.1, Guadalajara Spania dar balconul este de partea cealalta pe str. Dr. Layna Serrano. Am cateva blocuri peste drum la vre-o 50 – 60m.
  Va multumesc.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s