FOCUS SAT Spania (Madrid) – Antene aparate abonament

Focus Sat Spania (España) in Madrid – abonament reparatii antene receptoare, aparate FOCUS SAT in Spania, televiziune romaneasca prin satelit, instalari antene Focus sat Madrid, plata abonament, reincarcare cartela, vanzari antene, telecomenzi si alte accesorii.

Focus sat Spania

FOCUS SATTeleviziune Romaneasca prin satelit cu peste 120 de canale Romanesti si semnal bun in toata SPANIA inclusiv in insulele canare unde celelalte televiziuni nu au acoperire. Pentru serviciul de televiziune Focus Sat Spania se utilizeaza antena parabolica de dimensiuni mici (60 cm.), orientata pe satelitul Thor 5/6/7 sau Intelsat 10-02 si receptor satelit sau, pentru cei ce dispun de televizor cu intrare satelit MODUL CI+ (modul ce se introduce direct in televizor).

Focus Sat se poate instala pe aceiasi antena cu digitv deoarece ambele televiziuni folosesc acelasi satelit.

Receptoare, Aparate Focus Sat Spania

RECEPTOARE FOCUS SAT HD – Noul model de receptor Focus Sat Kaon MZ-52 HD, are implementata o noua interfata moderna si usor de configurat, dispune de iesire HDMI si RCA, functie de inregistrare pe memorie Usb, programare pentru inregistrare si Smart Card virtual (cartela vine incorporata in receptor).

Se pot adauga doua APARATE FOCUS SAT pe acelasi contract si se face o singura reincarcare Focus Sat pentru ambele aparate ce pot fi instalate in locatii diferite. Nu exista nici un fel de permanenta si nici obligativitate de plata lunara. Serviciile de vizionare sunt totalmente pre-platite, adica clientul poate plati cand doreste si pe ce perioada doreste.

Reincarcarile se pot realiza de la o luna pana la 12 luni cu pachetul de canale dorit: Acces (baza), Acces Plus (mediu) sau Acces Max (maxim). Pentru a vedea lista completa de canale sau pachete dati click pe link-ul de mai jos.

Modul CI+Focus Sat

Modul CI+ Focus Sat

Televiziune Focus Sat prin Modul CI+ (direct pe televizor) – Daca dispuneti de televizor cu intrare de satelit (tuner satelit incorporat) si slot CI+, puteti vedea canalele direct pe acesta fara a mai fi nevoie de receptor satelit. Aveti nevoie doar de antena parabolica orientata pe satelitul Intelsat 10-02, Thor 5/6 si modulul ce trebuie introdus in slotul CI+ aflat in partea din spate a televizorului.

Scanarea canalelor se va realiza automat la introducerea modulului in slot, si bineinteles cablul de antena trebuie sa fie deja conectat la televizor pentu a putea scana.

La fel ca si in cazul receptoarelor se pot adauga doua module pe acelasi contract si se va face o singura reincarcare pentru ambele.

Focus Sat Madrid Spania

Instalari Antene Focus Sat

Antene Focus Sat Madrid

Oferim servicii profesionale de reparatii antene, reglaj si instalari antene Focus sat in Madrid (toata comunitatea) si in imprejurimi. Pentru zone mai indepartate ne puteti contacta telefonic. Instalarile se realizeaza cu echipamentul nostru sau al clientului.

Facem livrari in toata Spania cu plata la primirea coletului. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic si va informam fara nici un compromis. Focus Sat Spania

3 comentarios sobre “FOCUS SAT Spania (Madrid) – Antene aparate abonament

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s