Digi Tv Spania Madrid

Digi Tv Spania

DIGI TV – contract abonament Digi Tv, receptoare aparate Digi Tv Satelit Spania, instalari antene Digi Tv Madrid España. Echipamente de Televiziune Romaneasca in Spania, programe canale Romanesti cu contract.

Digi Tv Spania

Servicii de televiziune Romaneasca prin Satelit la DIGI TV, Telekom Dolce Tv, Focus Sat , Orange Tv Romania in Spania. Instalari antene parabolice in Madrid si livrari in toata Spania.

RECEPTOARE DIGI TV HD

antene digi tv
receptoare digi tv

Vindem antene, receptoare aparate DIGI TV HD cu contract in Spania. Oferim prima luna de vizionare gratuita dupa care se plateste un abonament de 5 € lunar direct in Spania. Se pot adauga maxim 3 receptoare Digi Tv Hd pe acelasi contract. Receptoarele au garantie de 2 ani. 

RECEPTOARE TELEKOM DOLCE TV HD

dolce tv spania
receptor dolce spania

Vindem receptoare satelit, aparate HD sau standard la Telekom Tv fosta televiziune Dolce Tv cu contract in Spania. Abonament lunar de la 8€ in functie de pachetul ales si maxim 4 receptoare pe un singur contract. Daca aveti un receptor Telekom Tv defect vi-l putem inlocui cu altul nou pastrand acelasi card si contract. Receptoarele au garantie de 2 ani.

RECEPTOARE FOCUS SAT HD

focus sat
receptoare focus sat spania

FOCUS SAT este singura televiziune prin satelit cu servicii preplatite fara abonament lunar impus. Functioneaza pe sistemul de plata PREPAY (platesti si vezi). Avem disponibile receptoare HD cu 4 luni de vizionare inclusa. Pentru 2 receptoare pe acelasi contract se ofera 5 luni gratis. Dupa cele 4 luni se poate reincarca direct din Spania sau Romania la alegerea clientului. Costul de reincarcare porneste de la 7,5 euro pe luna in funtie de pachetul de programe ales si se poate face atat cat clientul are nevoie (de la o luna pana la un an). Daca o perioada nu mai doriti serviciile active nu-l mai platiti iar cand doriti reactivarea serviciului o puteti face printr-o simpla reincarcare. Pentru mai multe detalii click pe link Focus Sat

ORANGE TV ROMANIA

orange tv romania

Televiziune Orange Tv Romania acum disponibila si in Spania. Intocmim contracte, vindem si instalam Orange Tv Romania in toata Comunitatea de Madrid. ORANGE TV ROMANIA ofera 120 de canale Romanesti dintre care 48 in calitate HD. Se pot adauga maxim 3 aparate pe acelasi contract, iar abonamentul porneste de la 6€ in functie de pachetul de canale ales. Se poate achizitiona doar receptorul sau chitul complet cu antena si instalare (doar in comunidad de Madrid).

Livram oriunde in Spania direct la domiciliul clientului in doar 24H de la preluarea comenzii telefonice. Comenzile pentru Comunidad de Madrid se onoreaza in aceeasi zi. Toate receptoarele beneficiaza de garantie.