Digi Tv Telekom Dolce Tv Focus Sat IPTV Romania

Televiziune Digi Tv Telekom Dolce Tv si IPTV Romania pe Smart Tv sau Receptoare IPTV in Spania Madrid, abonament contract, vanzari antene aparate Digi Tv HD, Telekom Dolce Tv si Focus Sat, canale programe IPTV Romania prin Internet oriunde in Spania la cel mai bun pret.
Oferim televiziune Romaneasca prin Satelit cu antena parabolica la Digi-Tv, Telekom Dolce-Tv, Focus-Sat sau televiziune IPTV prin internet fara a mai avea nevoie de antena parabolica pe SMART TV sau receptor IPTV

Receptoare Satelit Digi Tv HD

antene digi tv

Vindem antene, receptoare aparate DIGI TV HD cu contract in Spania. Promotional oferim primul an de vizionare gratuita dupa care se plateste un abonament anual de 35 € ( 3 € / luna) direct in Spania. Se pot adauga maxim 3 receptoare Digi Tv Hd pe acelasi contract si se plateste un singur abonament. Livrare in toata Spania in doar 48 ore direct la domiciliul clientului.

Receptoare Telekom Tv ( Dolce Tv )

dolce tv spania

Vindem receptoare satelit, aparate HD sau standard la Telekom Tv fosta televiziune Dolce Tv cu contract in Spania. Abonament lunar de la 7 € in functie de pachetul ales si maxim 4 receptoare pe un singur contract cu plata unui singur abonament. Daca aveti un receptor Telekom Tv defect vi-l putem inlocui cu altul nou pastrand acelasi card si contract. Livrare in toata Spania in doar 48 ore direct la domiciliul clientului.

Televiziune Romaneasca prin Internet pe Receptoare IPTV

Vindem Receptoare IPTV pentru vizionarea tuturor canalelor Romanesti inclusiv cele de sport de la DIGI-TV si Telekom Tv ( dolce tv) fara a mai fi nevoie de antena parabolica, doar prin internet conectat direct prin Wifi sau cablu ethernet la Router-ul dumneavoastra. Se receptioneaza peste 160 de canale Romanesti majoritatea in format HD si Full HD 1080P si peste 300 de filme cu subtitrare in limba Romana ( video-club gen Netflix), precum si multe alte canale din alte tari . Oferim 1 Luna vizionare gratuita dupa care se plateste abonament lunar de 10 euro . Se pot achizitiona si 2 receptoare pe acelasi contract platindu-se abonament de 15 euro lunar. Plata se poate face lunar sau in avans pana la un an.

Televiziune IPTV Romania prin internet pe SMART TV

Daca detineti un televizor SMART TV marca Samsung sau LG va putem oferi Televiziune IPTV Romaneasca direct pe televizor fara a mai fi nevoie de cumpararea unui Receptor BOX IPTV. Instalarea este simpla fara a fi nevoie de conostinte de specialitate in domeniu. Nu trebuie decat descarcata si instalata aplicatia SMART IPTV din aplicatiile televizorului iar de restul ne ocupam noi de la distanta. Se receptioneaza aceleasi canale ca si in cazul receptorului ce vi l-am prezentat mai sus. Abonamentul este acelasi de 10 euro lunar pentru un Televizor si de 15 euro lunar pentru 2 Televizoare. Pentru televiziune pe Smart Tv oferim proba gratuita de 24H pentru a testa serviciile noastre.

Receptoare Satelit Focus-Sat HD

focus sat

FOCUS SAT este singura televiziune prin satelit cu servicii preplatite fara abonament lunar impus. Functioneaza pe sistemul de plata PREPAY (platesti si vezi). Avem disponibile receptoare HD cu 2 luni preplatite. Dupa cele 2 luni se poate reincarca direct din Spania sau Romania la alegerea clientului. Costul de reincarcare porneste de la 7 euro pe luna in funtie de pachetul de programe ales si se poate face atat cat clientul are nevoie de la o luna pana la un an. Daca o perioada nu mai doriti serviciile active nu-l mai platiti iar cand doriti reactivarea serviciului o puteti face printr-o simpla reincarcare.
Deoarece avem o gama diversificata de oferte, servicii si produse toate comenzile se fac telefonic la numarul de telefon 642.664.080 . Livram oriunde in Spania si Portugalia direct la domiciliul clientului in doar 48 H de la preluarea comenzii telefonice. Toate receptoarele beneficiaza de garantie si se trimit asigurate fara riscuri de pierdere sau defectiuni prin manipulare neadecvata. Contactati-ne telefonic si va informam fara nici un fel de compromis. Comenzile pentru Comunidad de Madrid se onoreaza in aceeasi zi.
sediu digi tv

Anuncios